PDF Generating Tool Support Forum

HOME   Login   Register    Search




  Subject: Images with HTTPS does not work anymore
   PostPosted: 07 Sep 2017, 15:02 
Hi,
In 3.9.7, it was possible to use img tags with src as HTTPS. But it seems that when moving away from ss_css2.jar, this stopped working in all future releases. Having debugging enabled, I see this in the log:

Code:
image not yet in cache: https://a.trellocdn.com/images/50b4ebc64391dc394a38e73aed57f0e2/header-logo.png
not yet in cache: https://a.trellocdn.com/images/50b4ebc64391dc394a38e73aed57f0e2/header-logo.png
resource https://a.trellocdn.com/images/50b4ebc64391dc394a38e73aed57f0e2/header-logo.png not found.
image https://a.trellocdn.com/images/50b4ebc64391dc394a38e73aed57f0e2/header-logo.png not found.
can not load image: https://a.trellocdn.com/images/50b4ebc64391dc394a38e73aed57f0e2/header-logo.png

I have tested on several images, and can't get HTTPS to work. HTTP works. I have also configured socket timeout to 10000 ms without any effect. Any workaround for this?


  Subject: Re: Images with HTTPS does not work anymore
   PostPosted: 08 Sep 2017, 09:06 
It is unlikely the changes in HTTPS functionality depend on a switch to new CSS cascading engine.

In order to find the issue reason I would recommend to do the following:

PD4ML supports so-called custom resource loaders.
pd4ml-html-css-pdf-tips-tricks-f7/a-definition-of-custom-resource-loaders-t40.html

Try to implement a debug version of HTTPS loader. I've attached our standard SSL loader implementation, which could give you some implementation ideas.

Please take into account: WebSphere and Weblogic implement their own versions of HTTPS protocol, and the implementations are not derived from the standard API.


Attachments:
SslResourceProvider14.java [4.48 KiB]
Downloaded 4 times
  Subject: Re: Images with HTTPS does not work anymore
   PostPosted: 12 Sep 2017, 06:57 
This is working fine if I switch to a previous version of PD4ML, no changes done to the code. Are you actually able to get it to work with HTTPS in url of images on the latest version? If I use HTTP, the newest version is also working ok.


  Subject: Re: Images with HTTPS does not work anymore
   PostPosted: 09 Oct 2017, 16:30 
rnilsen wrote:
This is working fine if I switch to a previous version of PD4ML, no changes done to the code. Are you actually able to get it to work with HTTPS in url of images on the latest version? If I use HTTP, the newest version is also working ok.


Hi, just requesting an update to this question, as we see other issues resolved in the latest version, but this is holding us back due to HTTPS not working. We use Tomcat 8, and as said before , everything was working fine until shifting to the release with the change in CSS engine. I would just like to get it confirmed that you get HTTPS to work with images on your end.



[Reply]     [ 4 posts ] 

cron
Copyright ©2004-10 zefer|org. All rights reserved. Bookmark and Share